Een goede start van de dag

De dag goed en gezond beginnen. Dat is waar we met z’n allen naar proberen te streven. Het liefst worden we ’s ochtends rustig wakker met een kopje koffie of thee en een uitgebreid en vers ontbijt om zo alle voedingstoffen binnen te krijgen die belangrijk zijn. Helaas gaat dat in de realiteit niet zo gemakkelijk. Gehaast nog even ontbijten voor je op de fiets naar je werk stapt of voordat er een zware workout op je staat te wachten in de sportschool. Wist jij dat de producten van Holland Jersey je helpen bij die perfecte start van je dag?

Naast onze melk en kaas hebben wij ook een heerlijke yoghurt en roomboter. Deze producten worden ambachtelijk bereid met 100% Jersey melk. Holland Jersey yoghurt is mild en vol van smaak. De structuur is een beetje zoals die van Griekse yoghurt. Een lekkere, niet te zure yoghurt die fantastisch smaakt met vers of gedroogd fruit en ontbijtgranen, zoals muesli of granola. Onze yoghurt bevat een bron van eiwitten, perfect voor die zware workout die op je te wachten staat.

“Begin de dag goed met Holland Jersey”

Houd je ’s ochtends meer van een lekkere belegde boterham of heb je iets meer tijd? Denk dan eens aan de Holland Jersey roomboter. Een heerlijke zachte, goed smeerbare boter met een volle smaak. Lekker om zo te eten op een grove boterham, maar ook lekker met een goede plak Jersey kaas. Toch iets meer tijd over en liever zin om een eitje of tosti te bakken? Ook dan is Holland Jersey roomboter door het hogere smeltpunt perfect om mee te bakken.

Op dit moment word er druk gewerkt aan het vergroten van het aantal boter verkooppunten. Ben je nou benieuwd waar je onze beter kan kopen, neem dan contact met ons op. Met de producten van Holland Jersey kan ook jij ’s ochtends gehaast zorgen voor jouw perfecte start van je dag! Benieuwd naar hoe deze yoghurt of boter smaken? Bekijk onze diverse verkooppunten hier.